Skip to content

Een puincontainer huren in Utrecht?

Een verbouwing, opruiming of andere klus op de planning staan waarvoor je een puincontainer wilt huren in Utrecht? Dan helpt Hartog Containers je graag! Wij bieden de goedkoopste puincontainers aan waarmee je op een gemakkelijke manier jouw puinafval kunt afvoeren. Is de puincontainer vol? Dan kun je dit bij ons melden en komen wij de container ophalen. Wij werken altijd met all-in tarieven. Daarom hoef je geen extra kosten te rekenen voor het leveren, ophalen of verwerken van jouw puinafval. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kun je snel en gemakkelijk een geschikte puincontainer huren in Utrecht voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afvalsoorten kunnen in een puincontainer?

Je kunt jouw puinafval makkelijk kwijt in een puincontainer. Onder puinafval vallen afvalsoorten als baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren containers van verschillende formaten. Denk hierbij aan containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij ons altijd tot de container komt die het beste bij jouw geplande klus past.

Valt je afval niet onder de afvalsoorten die thuishoren in een puincontainer? Dan kun je ook voor andere type containers in Utrecht terecht bij Hartog Containers! Wij bieden naast een puincontainer de volgende type containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Voor het huren van een puincontainer in Utrecht is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment met de goedkoopste containers waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken altijd met all-inclusive prijzen. Hierbij komt ook kijken dat wij gratis jouw container plaatsen en weer ophalen. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van je container voor de verwerking en de afvoer van jouw afval. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij Hartog Containers altijd weet waar jij aan toe bent.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Utrecht geleverd. Dit betekent dat je snel en zorgeloos kunt beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 50, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen