Skip to content

Puincontainer huren Lelystad

Wil jij binnenkort gaan klussen en daarom een puincontainer huren in Lelystad? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Wij bieden een ruim assortiment aan puincontainers met de scherpste prijzen. Je hebt bij ons altijd te maken met all-in tarieven. Dit houdt in dat je geen extra kosten hoeft te verwachten voor het leveren, ophalen of verwerken van jouw puinafval. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven.

Met de voordelen van Hartog Containers kun je snel en eenvoudig een puincontainer huren in Lelystad voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Een puincontainer helpt jou je afval gemakkelijk te laten afvoeren. Bij puinafval kun je denken aan afval als baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij beschikken over puincontainers van verschillende formaten, namelijk van 3m3 tot wel 15 m3. Daarom kom je bij ons voor iedere klus wel tot een geschikte container!

Wil jij toch een andere type container in Lelystad huren voor jouw afvalsoort? Wij bieden naast puincontainers ook de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wil jij een puincontainer huren in Lelystad? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste keuze! Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Je betaalt geen borg voor onze containers. Wij werken altijd met all-in tarieven. Hier zit ook het gratis plaatsen en ophalen van je bestelde container bij inbegrepen. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Je weet bij ons altijd goed waar je aan toe bent, zonder voor enige extra kosten te staan.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij ons geldt: vandaag besteld, morgen geleverd in Lelystad. Daarom kun je met onze containers snel en zorgeloos van start met je geplande klus. En met een Hartog container wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen