Skip to content

Puincontainer huren Ede

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een puincontainer in Ede nodig? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Door onze puinafval containers te huren, kun jij je puinafval gemakkelijk laten afvoeren. Wij maken dit eenvoudiger door het verzamelde puinafval zelf af te voeren. Op onze website worden al onze huurprijzen inclusief BTW weergegeven. Wij werken met all-in tarieven. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van je puinafval.

Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en eenvoudig tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Ede!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten mogen in een puincontainer?

Als jij een puincontainer huurt bij Hartog Containers, kun jij je puinafval op een eenvoudige manier laten afvoeren. Voorbeelden van puinafval zijn: baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren verschillende containers van diverse formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, tot de meest geschikte container komt voor jouw klus.

Wil je toch liever een andere type container in Ede voor je geplande klus? Dan kun je ook bij ons terecht voor de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Ga jij verbouwen en wil je daarvoor een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Wij plaatsen en halen jouw bestelde container gratis op. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container voor de verwerking en de afvoer van je afval. Voor het huren van de container hoef je geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid in onze werkwijze. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar jij aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Ede geleverd! Dit betekent dat je met onze containers snel en zorgeloos een start kunt maken aan jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus zeker een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen