Skip to content

Puincontainer huren in Amsterdam

Een grote opruiming, verbouwing of andere klus op de planning staan? Dan heb jij hier vast een puincontainer in Amsterdam voor nodig. Voor de goedkoopste puincontainers kun je bij Hartog Containers terecht! Met een puincontainer kun jij jouw puinafval gemakkelijk afvoeren. Wij maken het nog makkelijker voor je door jouw puinafval zelf af te voeren. Wanneer je puincontainer vol is, kun jij dit bij ons melden. Wij komen de container dan weer ophalen. Je hoeft verder niks extra’s te betalen voor de levering, het ophalen of de verwerking van het afval. Dit omdat wij all-in tarieven hanteren. De huurprijzen van onze containers worden altijd inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte puincontainer huren in Amsterdam!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoort is geschikt voor een puincontainer?

Jij kunt jouw puinafval eenvoudig kwijt in een puincontainer. Bij puinafval kun je denken aan verschillende afvalsoorten, zoals baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij verhuren puincontainers van verschillende formaten, waardoor er altijd een container in Amsterdam beschikbaar is die het beste bij jouw klus past. Wij bieden puincontainers aan van 3 m3 tot wel 15 m3.

Hartog Containers beschikt ook over andere type containers, namelijk:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij op zoek naar een puincontainer in Amsterdam? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Bij ons hoef je geen borg te betalen. Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid, waardoor je bij ons altijd weet waar jij aan toe bent. Bovendien werken wij altijd met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Wij zorgen bij het ophalen van de containers tevens voor de verwerking en de afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Indien je vandaag een puincontainer bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Amsterdam geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos van start gaan met jouw geplande klus, verbouwing of opruiming. Met onze goedkoopste containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Let op: grond vanaf het gebied Amsterdam/Zaanstad/Haarlem en Zuid-Holland west (Rotterdam/Dordrecht) blijven extra verdacht gebied, deze grond kunnen we alleen innemen tenzij vooraf door u een PFAS analyse wordt overlegd.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen