Skip to content

Puincontainer huren in Almere

Heb jij een klus op de planning staan waarvoor je een puincontainer in Almere nodig hebt? Dan kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden een ruim assortiment goedkope containers waar je gemakkelijk je puinafval in kwijt kunt. Via onze website kun je snel en eenvoudig een puincontainer voor je klus huren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Ook heb je bij ons te maken met all-in tarieven, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Met de voordelen van Hartog Containers wordt je geplande klus in Almere gegarandeerd een succes!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval hoort thuis in een puincontainer?

In een puincontainer kun je gemakkelijk je puinafval kwijt. Bij puinafval kun je denken aan afval als baksteenpuin, betonpuin, keramiek, tegelwerk, straatklinkers, stoeptegels, dakpannen en grind. Wij beschikken over containers van verschillende formaten, van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor jouw geplande klus.

Heb je toch een andere type container in Almere nodig om je afval in kwijt te kunnen? Wij bieden naast puincontainers ook de volgende type containers aan:

Waarom Hartog Containers?

Wil jij een puincontainer huren in Almere? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen, waar je geen borg voor hoeft te betalen. Bovendien werken wij altijd met all-in tarieven. Hieronder valt ook het plaatsen en ophalen van de container en de verwerking en afvoer van jouw vrijgekomen afval. Door onze all-in tarieven weet je bij ons altijd goed waar je aan toe bent, zonder dat je enige extra kosten hoeft te verwachten. Kortom: genoeg voordelen waarvan je kunt profiteren met jouw geplande klus!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur jij vandaag nog een puincontainer bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Almere geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt de klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen