Skip to content

Houtafval container huren?

Heb jij een klus gepland staan, waarvoor je een houtafval container nodig hebt? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Met onze houtafval containers kun je jouw houtafval op een gemakkelijke manier laten afvoeren. Is je container eenmaal vol, dan kun je dit bij ons melden en halen wij de container gratis op. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Huur jij je houtafval container bij Hartog Containers, dan kom je snel en eenvoudig tot een geschikte houtafval container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval mag je storten in een houtafval container?

Dankzij een houtafval container kun jij al het houtafval tijdens het klussen gemakkelijk laten afvoeren. Zo is in een houtafval bijvoorbeeld het volgende afval toegestaan: spaanplaat, hardboard, geplastificeerde houtsoorten, geperst hout, vezelplaten, geschilderd hout, deuren, kozijnen en laminaat (met uitzondering van de ondervloer). Wij verhuren houtafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat we altijd een geschikte container hebben voor jouw geplande klus. Een klus klein of groot: wij helpen je graag!

Heb je toch een andere container nodig voor het afvoeren van jouw afvalsoort? Wij beschikken ook over de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Een houtafval container nodig? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Bij het huren van een container hoef je geen borg hoeft te betalen. Wij werken altijd met all-in tarieven. Dit maakt dat je geen extra kosten hoeft te betalen voor het leveren, ophalen of verwerken van jouw houtafval. Wij regelen het transport voor jouw afval. Bij Hartog Containers weet je altijd waar je aan toe bent, zonder voor extra kosten te staan.

Vandaag besteld, morgen al een houtafval container in huis!

Wil je vandaag nog een houtafval container huren voor je geplande klus? Dan wordt deze morgen al op je gewenste plek geleverd! Dit maakt dat je snel van start kunt met het realiseren van je klus. En dat met een goedkope container van Hartog Containers!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer, mail of contactformulier.

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen