Skip to content

Grofvuil container in Barneveld

Wil jij binnenkort gaan verbouwen, verhuizen of heb je een andere klus op de planning staan? Dan is het verstandig om voor de klus een grofvuil container te huren. Zo kun je al het vrijkomende afval een stuk makkelijker kwijt. Heb je een grofvuil container in Barneveld nodig? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Je kunt bij ons via enkele korte stappen (tegen all-in tarieven) een grofvuil container huren. Bovendien zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van jouw grofvuil. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en makkelijk tot een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk type afval is geschikt voor een grofvuil container?

Met een grofvuil container is het mogelijk om jouw gemengde afval op een makkelijke manier te laten afvoeren. Bij gemengd afval kun je bijvoorbeeld denken aan oude inboedel, zoals bedden, kasten, keukenbladen, banken, etc. Wij verhuren grofvuil containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat we containers bieden die geschikt zijn voor iedere klus, klein of groot.

Zoek je toch naar een andere type container in Barneveld voor jouw geplande klus? Je kunt ook bij Hartog Containers terecht voor de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil je een grofvuil container huren in Barneveld? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie voor jouw klus! Waarom? Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Ook betaal je bij ons geen borg bij het huren van een container. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis op de afgesproken plek en halen deze ook weer gratis op. Bij het ophalen van de containers zorgen wij tevens zelf voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag nog een grofvuil container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Barneveld geleverd. Zo kun je snel en zorgeloos aan de slag met je geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt jouw klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen