Skip to content

Grofvuil container huren Apeldoorn

Wil jij vanwege een geplande klus een grofvuil container huren in Apeldoorn? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Met onze containers kun jij jouw grofvuil gemakkelijk kwijt tijdens het klussen. Je bestelt binnen enkele korte stappen al een container in Apeldoorn bij ons tegen all-in tarieven. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. En nog belangrijker: dankzij onze voordelen heb jij snel en eenvoudig een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Grofvuil afvoeren in Apeldoorn

Gemengd afval is eenvoudig af te voeren in onze grofvuil containers. Denk bij gemengd afval aan oude inboedel, zoals bedden, kasten, keukenbladen en banken. Wij verhuren grofvuil containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot maar liefst 15 m3. Bij Hartog Containers heb je dus voor iedere klus, klein of groot, een geschikte container!

Ben je echter op zoek naar een andere type container in Apeldoorn voor jouw afvalsoort? Dan kun je ook bij ons terecht voor de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een grofvuil container huren in Apeldoorn voor jouw geplande klus? Hartog Containers is dan gegarandeerd de beste keuze! Waarom? Wij bieden een ruim assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Wat je daarom van ons kunt verwachten? Geen extra kosten! Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid. Daarom weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Bij het bestellen van een Hartog container plaatsen en halen wij de container gratis op. Daarnaast zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Je hoeft overigens geen borg te betalen voor het huren van een container.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Apeldoorn!

Bestel jij vandaag nog een grofvuil container in Apeldoorn? Dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd! Dit maakt dat je snel van start kunt met het realiseren van je geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt het gegarandeerd een succes!

Wil je graag advies over welke container je het beste kunt bestellen voor je klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen