Skip to content

Grofvuil container huren Almere

Wil jij binnenkort een grofvuil container huren in Almere voor een geplande klus? Hartog Containers staat voor je klaar! Je kunt je afval gemakkelijk kwijt in onze grofvuil containers. Wij zorgen zelf voor de afvoer en de verwerking van het afval. Via enkele korte stappen huur je bij ons tegen all-in tarieven een grofvuil container in Almere. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers heb je snel en eenvoudig een passende container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Grofvuil afvoeren in Almere

Je kunt je gemengde afval snel en gemakkelijk laten afvoeren in onze grofvuil containers. Met gemengd afval wordt afval als oude inboedel bedoeld. Denk hierbij aan kasten, bedden, keukenbladen, banken, etc. Wij verhuren containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij ons voor iedere klus, klein of groot, tot een container komt die geschikt is.

Heb je toch een andere container nodig om jouw afval in kwijt te kunnen? Wij verhuren naast grofvuil containers ook de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een container huren? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Ook hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor weet je bij ons altijd goed waar je aan toe bent. Zo werken wij met all-in tarieven waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. We plaatsen onze containers gratis op de afgesproken plek en halen deze ook weer gratis op. Bovendien zorgen we bij het ophalen voor de afvoer en de verwerking van het verzamelde afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een grofvuil container in Almere bij ons? Dan wordt deze morgen al bij je geleverd. Hierdoor kun je snel en zorgeloos van start aan jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen