Skip to content

Dakafval container

Bij het vervangen van een dak komt er geheid het nodige dakafval vrij. Dit dakafval kun je afvoeren door een dakafval container te bestellen. Hiervoor kun je bij Hartog Containers terecht! Wij bieden een ruim assortiment goedkope containers waarin je gemakkelijk je dakafval kwijt kunt. Binnen enkele klikken op onze website huur jij al een dakafval container bij Hartog Containers. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW vertoond. Ook heb je bij ons te maken met all-in tarieven waar het ophalen, wegbrengen en verwerken van je afval bij is inbegrepen. Met al onze voordelen wordt je klus gegarandeerd een succes!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welk afval is geschikt voor een dakafval container?

Met een dakafval container kun je jouw dakafval eenvoudig laten vervoeren. Bij dakafval kun je denken aan de volgende afvalsoorten: dakleer, dakbedekking, bitumen, isolatiematerialen. etc. vervoeren. Wij verhuren dakafval containers van elk formaat van 3m t/m 10 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een geschikte containers. Wij helpen je graag!

Heb je toch een andere container nodig voor het afvoeren van jouw afval? Wij bieden naast dakafval containers ook de volgende type containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij op zoek naar een dakafval container? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Duidelijkheid vinden wij bij Hartog Containers heel belangrijk in ons werk. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent bij het huren van een container, zonder onverwachte extra kosten te verwachten. Wij werken met all-inclusive prijzen. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de containers. Bij het ophalen zorgen wij tevens voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen al in huis!

Wil jij vandaag nog een dakafval container huren bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jouw gewenste plek geleverd. Zo kun je snel aan de slag met jouw geplande klus. En met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Bij vragen over de levering, het ophalen of de containersoorten kun je altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033 200 27 54, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen