Skip to content

Container huren Zeewolde

Wens jij binnenkort te gaan verhuizen, verbouwen of heb je een andere klus gepland staan waarbij je een container in Zeewolde nodig hebt? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij bieden containers aan voor iedere afvalsoort. Containers van alle soorten en maten. Je kunt bij ons via enkele korte stappen (tegen all-in tarieven) een container huren in Zeewolde. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Daarnaast zorgen wij voor de verwerking en afvoer van het verzamelde afval. Kortom: wij helpen je graag met het realiseren van jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij graag een container huren in Zeewolde? Dan kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers. Je hebt bij ons de keuze uit containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons tot de juiste container komt voor jouw geplande klus.

We bieden verschillende type containers die je kunt huren voor je klus. De containers zijn geschikt voor diverse afvalstromen. Hierbij gaat het om de volgende type containers met de scherpste prijzen:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een container in Zeewolde? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit een ruim en goedkoop assortiment aan containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Hierdoor weet je altijd goed waar je aan toe bent bij ons. We werken altijd met een all-inclusive prijs. Hierbij geldt dat we onze containers gratis plaatsen en deze ook weer gratis ophalen. Bij het ophalen zorgen wij tevens gratis voor de verwerking en afvoer van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel je vandaag nog een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Zeewolde geleverd! Dit betekent dat je snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Afval scheiden begint immers met het hebben van een passende container.

Bij vragen over de containersoorten, de levering of het ophalen in Zeewolde, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen