Skip to content

Container huren Putten

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een container huren in Putten? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over containers van verschillende formaten, geschikt voor elk type afval. Op onze website bestel je via enkele korte stappen al een container in Putten tegen all-in tarieven. De huurprijzen van onze containers staan altijd inclusief BTW weergegeven. Wij helpen je graag bij het realiseren van je geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Containerverhuur in Putten

Wil jij graag een container huren in Putten? Dan kun je het beste bij Hartog Containers terecht. Wij beschikken over containers van verschillende formaten. Deze formaten zijn van 3m3 tot wel 15m3. Hierdoor kun je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht.

Wij bieden diverse soorten containers in Putten die geschikt zijn voor verschillende afvalstromen. Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wanneer je op zoek bent naar een container in Putten is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Wij bieden jou een ruim assortiment van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij hanteren all-in tarieven. Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt voor het plaatsen en ophalen van je bestelde container. Bovendien zorgen wij zelf ook voor de afvoer en verwerking van je afval. Doordat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid, weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Putten!

Bestel je vandaag een container bij Hartog-Containers.nl? Dan wordt deze morgen al bij jou in Putten geleverd! Hierdoor kun je zorgeloos en snel starten met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint bovendien met het beschikken over een van een passende container.

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of heb je vragen over welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 033 200 27 55, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen