Skip to content

Container huren Lelystad

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een container huren in Lelystad? Hartog Containers staat voor je klaar! Wij beschikken over containers van alle soorten en maten. Op onze website kun je binnen enkele klikken al een container huren in Lelystad. En dat tegen all-in tarieven! Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte container voor je geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig in Lelystad? Dit is eenvoudig te regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3! Dit betekent dat je voor iedere klus bij ons terecht kunt voor een passende container.

Wij verhuren containers voor verschillende afvalstromen. Hierbij gaat het om de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wanneer je op zoek bent naar een container in Lelystad is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Omdat je bij ons de keuze hebt uit een breed aanbod van de goedkoopste containers. Je hoeft overigens geen borg te betalen voor het huren van onze containers. Wij hanteren all-in tarieven. Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt voor het plaatsen en ophalen van je bestelde container. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de container zelf voor de afvoer en verwerking van je afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je bij ons altijd weet wat je van ons kunt verwachten.

Vandaag besteld, morgen gratis geleverd in Lelystad!

Bestel je vandaag een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Lelystad geleverd. Dit maakt dat je snel en zorgeloos van start kunt met je geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over de juiste container!

Bij vragen over de containersoorten, de levering of het ophalen in Lelystad, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen