Skip to content

Container huren Hilversum

Heb jij binnenkort een verhuizing, opruiming of een andere klus op de planning staan waarbij je een container in Hilversum nodig hebt? Dan helpt Hartog Containers jou hier graag bij! Wij beschikken over verschillende typen containers voor iedere afvalsoort. Ook hebben we containers van verschillende formaten. Je kunt via enkele korte stappen tegen all-in tarieven bij ons een container huren in Hilversum. Alle prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Naast het verhuren van de containers zorgen wij ook voor de afvoer en de verwerking van jouw afval. Wij helpen je graag bij jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij graag een container huren in Hilversum? Dan kun je dit gemakkelijk regelen bij Hartog Containers! Je hebt bij ons de keuze uit veel containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit betekent dat je voor iedere klus, klein of groot, bij Hartog Containers terecht kunt!

Wij bieden verschillende soorten containers aan die je kunt huren. Deze containers zijn bedoeld voor diverse afvalstromen. Je hebt bij Hartog Containers de keuze uit de volgende containers met de scherpste prijzen:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment aan van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wil jij vandaag een container bij Hartog Containers huren? Dan wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel aan de slag met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes. Het scheiden van afval begint immers met het hebben van een passende container.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 55, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen