Skip to content

Container huren Ermelo

Ben jij op zoek naar een container in Ermelo voor je geplande klus? Hiervoor ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Wij bieden containers van elk formaat voor iedere afvalsoort. Op onze website bestel je via enkele korte stappen al een container in Ermelo. Dit tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Wij helpen je graag om tot een geschikte container te komen voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wanneer je een container nodig hebt in Ermelo, is dit makkelijk te regelen bij Hartog Containers. Je hebt bij ons de keuze uit containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Voor iedere klus, klein of groot, kun je bij ons terecht voor een geschikte container.

Wij verhuren containers voor diverse afvalstromen. Het gaat hierbij om de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wil jij graag een container huren in Ermelo? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de bestie optie! Waarom? Wij beschikken over een breed assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Wij werken altijd met all-in tarieven. Hier is het gratis plaatsen en ophalen van de containers bij inbegrepen. Wij zorgen tevens zelf voor de afvoer en de verwerking van je afval.

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. En wat dit voor jou betekent? Je weet bij ons altijd goed waar je aan toe bent. Zonder voor enige extra kosten te staan.

Vandaag besteld? Morgen al geleverd in Ermelo!

Bestel je vandaag nog een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Ermelo geleverd! Hierdoor kun je snel al beginnen aan je geplande klus. En met onze goedkoopste containers wordt de klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over het huren van een container in Ermelo? Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor jou klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen