Skip to content

Container huren Elburg

Heb jij binnenkort een klus op de planning staan waarvoor je een container wilt huren in Elburg? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wij bieden een ruim assortiment aan containers van verschillende formaten met de scherpste prijzen. Via enkele korte stappen is het bij ons mogelijk tegen all-in tarieven een container te huren in Elburg. Onze prijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Daarnaast zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Wij helpen je graag!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig voor jouw klus in Elburg? Dan kun je dit eenvoudig regelen bij Hartog Containers. Wij bieden containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3m3 tot wel 15m3. Dit zorgt ervoor dat je voor iedere klus, klein of groot, bij Hartog Containers terecht kunt!

Wij verhuren diverse soorten containers die geschikt zijn voor verschillende afvalstromen. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende containers met de scherpste prijzen:

Waarom Hartog Containers?

Voor het huren van een container in Elburg is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie. Waarom? Bij Hartog Containers houden wij van duidelijkheid. Hierdoor weet je bij ons altijd wat je kunt verwachten en waar je aan toe bent. Wij bieden een ruim assortiment containers met de scherpste all-in prijzen, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Dit betekent dat je geen extra kosten betaalt voor het plaatsen en ophalen van je bestelde container. Wanneer wij onze container bij jou ophalen, zorgen wij daarna ook voor de verwerking van het afval.

All-inclusive prijs én gratis transport naar Elburg!

Indien je vandaag een container bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij jou in Elburg geleverd! Zo kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint tenslotte met het hebben van een geschikte container.

Wil jij graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 24, ons e-mailadres info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen