Skip to content

Container huren Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een container in Apeldoorn voor een geplande klus? Een container van elk formaat voor ieder soort afval, huur je gemakkelijk bij Hartog-Containers.nl. Via enkele korte stappen bestel je al een container in Apeldoorn tegen all-in tarieven. Al onze prijzen worden inclusief BTW vertoond. Wij helpen je graag tot een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Heb jij een container nodig in Apeldoorn? Dan is dat makkelijk te regelen bij Hartog Containers! Bij ons kun je kiezen uit containers van verschillende formaten. Van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor elke klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Wij bieden containers aan voor verschillende afvalstromen. Hierbij gaat het om de volgende type containers:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Wil jij graag een container huren in Apeldoorn? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Wij beschikken over een ruim assortiment van de goedkoopste containers. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Wij werken altijd met all-in tarieven. Daarbij is het gratis plaatsen en ophalen van je bestelde container inbegrepen. Bij het ophalen van de container zorgen wij tevens voor de afvoer en de verwerking van je afval. Bij Hartog Containers hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar jij aan toe bent en niet voor extra kosten komt te staan.

Vandaag een bestelling plaatsen, morgen al bezorgd in Apeldoorn!

Bestel je vandaag nog een container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Apeldoorn geleverd! Hierdoor kun je zorgeloos en snel een start maken aan jouw geplande klus. Door onze containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint tenslotte met het beschikken over een passende container.

Vragen over het huren van een container in Apeldoorn? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij staan voor jou klaar!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen