Skip to content

Container huren Almere

Ben jij van plan te klussen en heb je hiervoor een container nodig in Almere? Hartog Containers staat voor je klaar! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers van elk formaat met de scherpste prijzen. Via enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een container huren in Almere. Al onze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Bovendien zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van het afval. Wij dragen graag bij aan het realiseren van jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Wil jij een container huren in Almere? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Wij bieden containers van verschillende formaten voor iedere afvalsoort. Dit zijn containers van 3m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij ons voor iedere klus, klein of groot, tot een geschikte container komt. Wij bieden de volgende containers aan met de scherpste prijzen:

Waarom kiezen voor Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een container in Almere, dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Waarom? Wij bieden een ruim assortiment van de goedkoopste containers aan, waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Onze prijzen worden altijd all-inclusive weergegeven. Bovendien plaatsen wij de container gratis en halen deze ook gratis weer op. Bij het ophalen van de container zorgen we tevens voor de afvoer en verwerking van je afval. Wij hechten in onze werkwijze veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je bij Hartog Containers altijd weet waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

Morgen gratis in Almere

Bestel je vandaag je container bij Hartog-Containers.nl? Dan wordt deze morgen al bezorgd in Almere! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. Met de goedkoopste containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes! Het scheiden van afval begint immers met het beschikken over een passende container.

Bij vragen over de containersoorten, de levering of het ophalen in Almere, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen