Skip to content

Bouwafval container huren Veenendaal

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een bouwafval container huren in Veenendaal? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wanneer je een container bij ons huurt, zorgen wij zelf voor de afvoer en de verwerking van het bouwafval. Bij ons is het mogelijk om binnen enkele korte stappen tegen all-in prijzen een bouwafval container te huren in Veenendaal. Onze huurprijzen geven wij altijd inclusief BTW weer. Profiteer snel van de voordelen van Hartog Containers, zodat je snel kunt beginnen aan jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouwafval container?

Indien je gebruik maakt van een bouwafval container, kun je deze makkelijk kwijt tijdens het klussen. Echter, bouwafval is niet het enige afvalsoort dat je in deze container kunt laten afvoeren. Voor een bouwafval container is gemengd afval, zoals grofvuil en inboedel, ook geschikt. Daarbij zijn voorbeelden van afvalsoorten: bedden, banken en/of stoelen. De bouwafval containers die wij bieden zijn voorzien van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3!

Heb je toch een andere type container in Veenendaal nodig voor jouw afvalsoort? Dan bieden wij naast bouwafval containers ook de volgende containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je op zoek bent naar een bouwafval container in Veenendaal, ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Verder hanteren wij altijd all-inclusive prijzen, omdat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid in onze werkwijze. Zo weet je precies waar je bij ons aan toe bent. Daarbij plaatsen en halen wij de containers gratis op. Hier zit het verwerken en het afvoeren van je afval bij inbegrepen. Huur vandaag nog jouw container!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Als je vandaag een bouwafval container bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij jou geleverd in Veenendaal! Daardoor kun je zorgeloos en snel beginnen aan je geplande klus. Je klus wordt gegarandeerd een succes met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers.

Wil jij weten welke container geschikt is voor jouw klus? Of heb je andere vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen