Skip to content

Bouwafval container huren Leusden

Een verhuizing, verbouwing of andere klus op de planning staan waarbij je een bouwafval container in Leusden nodig hebt? Hartog Containers staat voor je klaar! Huur je bij ons een container? Dan zorgen wij zelf voor de afvoer en verwerking van jouw bouwafval. Je kunt via enkele korte stappen tegen all-in tarieven een bouwafval container in Leusden bij ons huren. De huurprijzen van onze containers worden altijd inclusief BTW weergegeven. Huur jij je bouwafval container bij Hartog Containers? Dan kun je dankzij onze voordelen snel en gemakkelijk jouw geplande klus realiseren!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikte afvalsoorten voor een bouwafval container

Een bouwafval container maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier jouw bouwafval af te voeren. Bouwafval is echter niet het enige afval dat je in deze type container kwijt kunt. Je kunt namelijk ook gemengd afval, zoals inboedel en grofvuil, kwijt in een bouwafval container. Hierbij kun je denken aan gemengd afval, zoals banken, bedden of stoelen. Wij verhuren containers van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je bij Hartog Containers altijd tot een geschikte container voor jouw klus komt. Een klus groot of klein, wij helpen je graag!

Heb je toch een ander type container in Leusden nodig voor jouw vrijkomende afval? Dan bieden wij naast bouwafval containers ook de volgende type containers aan:

Waarom Hartog Containers?

Hartog Containers is de plek voor jouw container! Waarom? Bij Hartog Containers houden we van duidelijkheid. Daardoor weet je bij ons altijd waar je aan toe bent. Wij bieden jou een ruim assortiment van de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij werken met een all-in prijs. Bovendien plaatsen wij onze containers gratis en halen de containers ook gratis weer op. Wanneer wij onze containers bij jou ophalen, zorgen wij ook voor de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag nog een bouwafval container bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Leusden geleverd. Dit maakt dat jij snel en zorgeloos van start kunt met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container jij het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 50, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen