Skip to content

Bouwafval container Ede

Ben jij binnenkort van plan om te verhuizen, verbouwen of klussen en heb je hiervoor een container in Ede nodig? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Wanneer je een container bij ons huurt, zorgen wij zelf voor de afvoer en de verwerking van jouw bouwafval. Binnen enkele stappen kun je tegen all-in tarieven een bouwafval container in Ede bij ons huren. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Profiteer van de voordelen van Hartog Containers, zodat je gauw een start kunt maken aan jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouwafval container?

Indien je een bouwafval container gebruikt, kun jij je bouwafval eenvoudig kwijt tijdens het klussen. Bouwafval is echter niet het enige afvalsoort dat je in deze container kunt laten afvoeren. Voor een bouwafval container is gemengd afval, zoals grofvuil en inboedel, ook geschikt. Daarbij zijn voorbeelden van afvalsoorten: bedden, banken en/of stoelen. Wij bieden bouwafval containers aan van verschillende formaten. Je kunt hierbij denken aan formaten van 3 m3 tot wel 15 m3!

Wil je toch liever een container in Ede voor een andere type afvalsoort? Wij bieden naast bouwafval containers ook de volgende containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Heb jij een bouwafval container in Ede nodig? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Wij hanteren altijd all-inclusive prijzen, omdat wij veel waarde hechten aan duidelijkheid in onze werkwijze. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Overigens plaatsen wij de containers gratis en halen deze ook gratis weer op. Tevens wordt er gezorgd voor de verwerking en de afvoer van jouw vrijkomende afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Indien je vandaag jouw bouwafval container bij Hartog Containers besteld, wordt deze morgen al bij je geleverd in Ede! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen aan je geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen