Skip to content

Bouwafval container huren Biddinghuizen

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een bouwafval container nodig in Biddinghuizen? Hartog Containers staat voor je klaar! Via onze website kun je binnen enkele klikken al een bouwafval container huren in Biddinghuizen. Dit tegen all-in tarieven. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kun je eenvoudig een bouwafval container huren voor je klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Bouwafval afvoeren in Biddinghuizen

Een bouwafval container maakt het afvoeren van bouwafval gemakkelijker. Bouwafval is echter niet het enige afval dat terecht kan in een bouwafval container. Gemengd afval, zoals inboedel en grofvuil, is tevens geschikt voor deze container. Voorbeelden van geschikte afvalsoorten zijn banken, bedden en/of stoelen. Je hebt bij ons de keuze uit containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere type klus bij ons altijd wel tot de geschikte container komt!

Heb je toch een andere type container in Biddinghuizen nodig voor het afvoeren van jouw afvalsoort? Naast bouwafval containers bieden wij ook de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een bouwafval container huren in Biddinghuizen? Dan is een container van Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment aan containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je overigens geen borg te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent, zonder enige extra kosten te verwachten. Wij werken daarom met all-in tarieven. Hieronder valt ook het gratis plaatsen en ophalen van de bestelde container. Daarbij zorgen we zelf voor de afvoer en verwerking van het verzamelde afval.

Vandaag besteld, morgen in Biddinghuizen geleverd!

Bestel jij vandaag nog een bouwafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Biddinghuizen geleverd. Zo kun je snel en zorgeloos beginnen aan je geplande klus. En met onze goedkoopste containers wordt de klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 200 27 52, ons e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen