Skip to content

Bouwafval container huren Baarn

Wil jij binnenkort gaan klussen en heb je hiervoor een bouwafval container in Baarn nodig? Hartog Containers staat voor je klaar! Indien je bij ons een container huurt, zorgen wij zelf voor de afvoer en de verwerking van jouw bouwafval. Binnen enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een bouwafval container huren in Baarn. Onze huurprijzen worden altijd inclusief BTW weergegeven. Profiteer van de voordelen van Hartog Containers, zodat je snel kunt beginnen aan jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouwafval container?

Als je een bouwafval container gebruikt, kun jij je bouwafval gemakkelijk kwijt tijdens het klussen. Bouwafval is echter niet het enige afval dat je in deze container kunt laten afvoeren. In een bouwafval container is gemengd afval, zoals grofvuil en inboedel, ook geschikt. Voorbeelden van afvalsoorten die je in een bouwafval container kwijt kunt, zijn: bedden, banken en/of stoelen. Wij bieden bouwafval containers aan van verschillende formaten. Je kunt hierbij denken aan formaten van 3 m3 tot wel 15 m3!

Wens je toch liever een container voor een andere type afvalsoort? Wij bieden naast bouwafval containers ook de volgende containers in Baarn aan:

De voordelen van Hartog Containers

Wanneer je op zoek bent naar een bouwafval container in Baarn ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Hiervoor hoef je geen borg te betalen. Bij Hartog Containers weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor extra kosten te staan, omdat wij altijd met all-tarieven werken. Wij hechten namelijk veel waarde aan duidelijkheid. Hierbij is het gratis plaatsen en ophalen van de container ingegrepen. Wij zorgen tevens zelf voor de verwerking en afvoer van jouw vrijkomende afval. Huur vandaag nog een container!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel jij vandaag een Hartog container, dan is deze morgen al bij jou in Baarn geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met je geplande klus. Met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes!

Wil je weten welke container geschikt is voor jouw klus? Of heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen