Skip to content

Bouwafval container Apeldoorn

Ben jij binnenkort van plan om te gaan klussen en heb je hiervoor een bouwafval container in Apeldoorn nodig? Dan staat Hartog Containers voor je klaar! Indien je een container bij ons huurt, zorgen wij zelf voor de afvoer en de verwerking van het bouwafval. Binnen enkele korte stappen kun je tegen all-in tarieven een bouwafval container huren in Apeldoorn. Alle huurprijzen van onze containers worden inclusief BTW weergegeven. Met de voordelen van Hartog Containers kom je snel en gemakkelijk tot een geschikte container voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouwafval container?

Wanneer je een bouwafval container gebruikt, kun jij je bouwafval gemakkelijk kwijt tijdens het klussen. Bouwafval is echter niet het enige afvalsoort dat je in deze container kunt afvoeren. Voor een bouwafval container is gemengd afval, zoals grofvuil en inboedel, ook geschikt. Daarbij zijn voorbeelden van afvalsoorten: bedden, banken en/of stoelen. Wij bieden bouwafval containers aan van verschillende formaten, namelijk van 3 m3 tot wel 15 m3!

Wens je toch liever een container in Apeldoorn voor een andere type afvalsoort? Wij bieden naast bouwafval containers ook de volgende containers aan:

De voordelen van Hartog Containers

Als je op zoekt bent naar een bouwafval container in Apeldoorn, ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment van containers met scherpe prijzen. Je hoeft hiervoor geen borg te betalen. Bij Hartog Containers weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan, omdat wij altijd met all-inclusive prijzen werken. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Bovendien plaatsen wij de containers gratis en halen deze ook weer gratis op. Er wordt immers gezorgd voor de verwerking en de afvoer van jouw vrijkomende afval. Huur vandaag nog een container!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel vandaag je bouwafval container bij Hartog Containers, zodat deze morgen al bij je wordt geleverd in Apeldoorn! Dit zorgt ervoor dat je zorgeloos en snel kunt beginnen met jouw geplande klus. Zo wordt je klus gegarandeerd een succes met de goedkoopste bouwafval containers van Hartog Containers!

Heb jij vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen