Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Hilversum

Heb jij binnenkort een klus zoals een opruiming of verbouwing op de planning staan en wil je hiervoor een bouw- en sloopafval container huren in Hilversum? Dan helpt Hartog Containers je graag! Je kunt via enkele korte stappen (tegen all-in tarieven) een bouw- en sloopafval container in Hilversum huren bij ons. Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Dankzij onze voordelen kun je snel en gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container huren voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoort is geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kun jij jouw gemengde afval makkelijk afvoeren. Hierbij gaat het om gemengd afval zoals grofvuil, inboedel en bouwafval. Wij bieden bouw- en sloopafval containers aan van verschillende formaten waarbij je kunt kiezen uit containers van 3 m3 tot wel 15 m3!

Heb je met jouw klus toch een ander type container in Hilversum nodig voor een andere afvalsoort? Dan biedt Hartog Containers ook andere soorten containers aan, namelijk:

De voordelen van Hartog Containers

Een container huren in Hilversum? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment met de goedkoopste containers, waar je overigens geen borg voor hoeft te betalen. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat jij bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Wij werken altijd met een all-inclusive prijs. Ook wordt het plaatsen en ophalen van de containers gratis gedaan. Bovendien zorgen wij bij het ophalen van de containers gratis voor de verwerking en de afvoer van jouw afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Wanneer je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers huurt, wordt deze morgen al bij jou in Hilversum geleverd! Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil jij weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met jou mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen