Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren?

Wil jij gaan klussen en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Via enkele korte stappen kun je op onze website snel en eenvoudig een container huren. Dit tegen all-in tarieven. Al onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven. Profiteer van onze voordelen door gemakkelijk een geschikte bouw- en sloopafval container te huren voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Welke container heb ik nodig?

Met een bouw- en sloopafval container kun je jouw bouwafval eenvoudig laten vervoeren. Zo kun je in een bouwafval container onder andere hout, puin, isolatiemateriaal, metaal en gipsplaten vervoeren. Wij bieden bij Hartog Containers bouw- en sloopafvalcontainers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container voor jouw geplande klus.

Ben je toch op zoek naar een andere type container voor jouw afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij op zoek naar een bouw- en sloopafval container? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie om een container te huren! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat jij bij ons altijd goed weet waar je aan toe bent. Wij werken altijd met een all-inclusive prijs. Bij bestelling plaatsen wij de containers gratis en halen deze ook weer gratis op. Ook zorgen wij bij het ophalen van de containers voor de afvoer en de verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Huur je vandaag nog een bouw- en sloopafval container bij ons, dan wordt deze morgen al op jouw gewenste plek geleverd! Hierdoor kun je snel en zorgeloos beginnen met jouw geplande klus. En één ding is zeker: met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers wordt je klus gegarandeerd een succes.

Bij vragen over de levering, het ophalen of de containersoorten kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via ons telefoonnummer 033 203 07 23, e-mailadres of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen