Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Nunspeet

Staat er bij jou binnenkort een klus op de planning, waar je een bouw- en sloopafval container voor nodig hebt? Dan ben je bij Hartog Containers aan het juiste adres! Met onze containers kun jij je bouw- en sloopafval een stuk gemakkelijker kwijt. Binnen enkele korte stappen op onze website kun je al een bouw- en sloopafval container huren in Nunspeet. Alle huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven.

Profiteer van onze voordelen en kom snel en eenvoudig tot een geschikte bouw- en sloopafval container voor je klus in Nunspeet!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Geschikt afval voor een bouw- en sloopafval container

Met een bouw- en sloopafval container kun je gemakkelijk gemengd afval afvoeren tijdens het klussen. Met gemengd afval wordt afval zoals grofvuil, bouwafval en inboedel bedoeld. Je kunt bij ons kiezen uit bouw- en sloopafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Dit maakt dat je voor iedere klus, klein of groot, bij ons terecht kunt voor een geschikte container.

Heb je toch een andere type container in Nunspeet nodig voor jouw afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende type containers:

De voordelen van Hartog Containers

Ben jij op zoek naar een bouw- en sloopafval container in Nunspeet? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Wij hanteren all-in tarieven voor onze containers. Dit houdt in dat je bij ons geen borg betaalt voor het huren van een container. Bovendien plaatsen en halen wij de bestelde container gratis op. Daarbij zorgen we bij het ophalen voor de afvoer en verwerking van het afval.

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid binnen ons werk. Hierdoor kom je bij ons niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies wat je te wachten staat bij Hartog Containers.

Vandaag besteld, morgen bezorgd in Nunspeet!

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Nunspeet geleverd! Wens je liever een andere levertijd? Dat is bij ons helemaal geen probleem. Bij ons kies je zelf jouw gewenste levertijd en zorgen wij ervoor dat je container die dag op de gewenste locatie staat. Hierdoor kun je snel en zorgeloos van start met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers, wordt je klus gegarandeerd een succes! Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen