Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Ermelo

Ga jij binnenkort klussen en wil je hiervoor een bouw- en sloopafval container huren in Ermelo? Dan helpt Hartog Containers je graag! Je kunt je gemengde afval eenvoudig afvoeren in onze bouw- en sloopafval containers. Op onze website bestel je binnen enkele korte stappen (tegen all-in tarieven) een bouw- en sloopafval container in Ermelo. Onze huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven.

Profiteer van onze voordelen en kom snel en gemakkelijk tot een geschikte container voor jouw klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welk afval is geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Een bouw- en sloopafval container maakt het mogelijk gemengd afval gemakkelijk te laten afvoeren. Denk bij gemengd afval bijvoorbeeld aan grofvuil, inboedel en bouwafval. Wij bieden bouw- en sloopafval containers aan van 3 m3 tot wel 15 m3. Zo is er bij Hartog Containers voor iedere klus altijd een passende container.

Heb jij toch een andere container in Ermelo nodig voor jouw afvalsoort? Naast bouw- en sloopafval containers verhuren wij ook de volgende type containers:

Waarom Hartog Containers?

Ben jij op zoek naar een bouw- en sloopafval container in Ermelo? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment aan de goedkoopste containers, zonder dat je hier borg voor betaalt. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit houdt in dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Wij verhuren onze containers tegen all-in tarieven. Daarbij zit het plaatsen en ophalen van je bestelde container inbegrepen. Na het ophalen van de container zorgen we tevens zelf voor de afvoer en verwerking van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij ons geldt: vandaag besteld, morgen bezorgd in Ermelo! Dankzij onze snelle levering en goedkoopste containers kun jij eenvoudig en zorgeloos van start met jouw geplande klus. En met onze Hartog container wordt je klus gegarandeerd een succes!

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen