Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Biddinghuizen

Ga jij binnenkort klussen en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container nodig in Biddinghuizen? Hartog Containers staat voor je klaar! Je gemengde afval is gemakkelijk af te voeren in onze bouw- en sloopafval containers. Je huurt via onze website al snel (tegen all-in tarieven) een bouw- en sloopafval container in Biddinghuizen. De huurprijzen worden inclusief BTW weergegeven.

Dankzij de voordelen van Hartog Containers kom je altijd snel en eenvoudig tot een geschikte container!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Bouw- en sloopafval afvoeren in Biddinghuizen

Met een bouw- en sloopafval container kun je gemakkelijk gemengd afval afvoeren. Met gemengd afval wordt afval zoals grofvuil, inboedel en bouwafval bedoeld. Onze containers zijn voorzien van verschillende formaten, van 3 m3 tot 15 m3. Dit maakt dat wij voor iedere klus altijd een passende container hebben.

Heb je toch een andere type container in Biddinghuizen nodig voor jouw afvalsoort? Wij bieden naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende type containers:

Waarom Hartog Containers?

Zoek jij naar een bouw- en sloopafval container in Biddinghuizen? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een ruim assortiment containers met de scherpste prijzen. Hiervoor betaal je geen borg. Wij hechten in onze werkwijze veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Wij verhuren onze containers tegen all-in tarieven. Het gratis plaatsen en ophalen van de bestelde container is hierbij inbegrepen. Bij het ophalen van de container zorgen we tevens voor het verwerken en afvoeren van het afval.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Bij Hartog Containers geldt: vandaag besteld, morgen al bezorgd in Biddinghuizen! Dankzij onze snelle levering en goedkope containers start jij je geplande klus snel en eenvoudig. En de klus wordt met een Hartog container gegarandeerd een groot succes!

Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen