Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Apeldoorn

Staat er binnenkort een klus bij jou op de planning en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container in Apeldoorn nodig? Dan kun je het beste bij Hartog Containers terecht! Door gebruik te maken van onze bouw- en sloopafval containers kun jij je gemengde afval een stuk gemakkelijker kwijt tijdens het klussen. Bovendien zorgen wij zelf voor de verwerking en de afvoer van je afval. Binnen enkele korte stappen kun je bij ons een container in Apeldoorn huren. Onze containers verhuren wij tegen all-in tarieven. Deze prijzen worden inclusief BTW weergegeven. Door de voordelen van Hartog Containers kom je snel en gemakkelijk tot een geschikte puincontainer voor jouw klus in Apeldoorn!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Bouw- en sloopafval afvoeren in Apeldoorn

Je kunt jouw gemengde afval op een gemakkelijke manier kwijt in een bouw- en sloopafval container. Bij gemengd afval kun je denken aan afval zoals grofvuil, bouwafval of inboedel. Bij ons heb je de keuze uit bouw- en sloopafval containers van 3 m3 tot wel 15 m3. Voor iedere klus, groot of klein, kun je bij Hartog Containers terecht!

Toch op zoek naar een andere type container in Apeldoorn voor je afvalsoort? Wij verhuren naast bouw- en sloopafval containers ook de volgende containers:

De voordelen van Hartog Containers

Wil jij een bouw- en sloopafval container huren in Apeldoorn? Dan is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Bij ons heb je de keuze uit een breed assortiment aan containers met de scherpste all-in prijzen. Containers waarvoor je geen borg hoeft te betalen. Wij plaatsen en halen de containers gratis op. Vervolgens verwerken wij ook zelf het afval. In onze werkwijze hechten wij veel waarde aan duidelijkheid. Dit betekent dat je je bij ons geen zorgen hoeft te maken over enige extra kosten. Je weet precies waar je aan toe bent.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan wordt deze morgen al bij jou in Apeldoorn geleverd! Je kunt hierdoor snel en zorgeloos beginnen aan jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers van Hartog Containers,wordt je klus gegarandeerd een succes!

Vraag jij je af welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je graag weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)33 461 71 80, e-mailadres of het contactformulier. Wij helpen je graag!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen