Skip to content

Bouw- en sloopafval container huren Almere

Ga jij binnenkort klussen en heb je hiervoor een bouw- en sloopafval container in Almere nodig? Dan kun je terecht bij Hartog Containers! Via enkele korte stappen kun je een bouw- en sloopafval container in Almere huren bij ons. Dit tegen all-in tarieven. De huurprijzen van onze containers worden inclusief BTW weergegeven. Met onze voordelen profiteer je snel van een bouw- en sloopafval container die geheel geschikt is voor jouw geplande klus!

Container 3 m³
Container 6 m³
Container 10 m³


Container 10 m³ gesloten


Container 15 m³

Grofvuil

Bouw- en sloop


Schoon puin
Houtafval


Groenafval


GrondafvalDakafval

Welke afvalsoorten zijn geschikt voor een bouw- en sloopafval container?

Met een bouw- en sloopafval container kunt je jouw gemengde afval snel en gemakkelijk laten afvoeren. Onder gemengd afval valt afval als grofvuil, inboedel en bouwafval. Je hebt bij ons de keuze uit containers van verschillende formaten. Van 3 m3 tot wel 15 m3.

Wil je toch een andere type container voor jouw geplande klus? Dan kun je ook de volgende type containers bij ons huren:

Waarom Hartog Containers?

Wanneer je een bouw- en sloopafval container in Almere wilt huren, is Hartog Containers gegarandeerd de beste optie! Je hebt bij ons de keuze uit een breed assortiment van de goedkoopste containers. Wij werken enkel met all-inclusive prijzen waar je geen borg voor hoeft te betalen. De containers worden gratis geplaatst en ook weer opgehaald. Bovendien zorgen wij zelf voor de verwerking en afvoer van al het afval. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Dit maakt dat je bij ons altijd weet waar je aan toe bent, zonder voor enige verrassingen te staan.

Wat is de levertijd van een bouw- en sloopafval container?

Huur je vandaag een bouw- en sloopafval container bij Hartog Containers? Dan kan deze al de volgende dag bij jou in Almere worden geleverd! Liever een andere levertijd? Geen probleem! Kies zelf jouw gewenste levertijd en wij zorgen ervoor dat er op die dag een container op jouw gewenste locatie staat. Zo kun je zorgeloos en snel van start gaan met jouw geplande klus. Met de goedkoopste bouw- en sloopafval containers die Hartog Containers biedt, wordt je klus gegarandeerd een succes.

Heb je vragen over welk afval geschikt is voor welke container? Of wil je weten welke container je het beste kunt huren voor jouw klus? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 033 203 07 23, ons e-mailadres: info@hartog-containers.nl of het contactformulier. Wij denken graag met je mee!

Wat zijn de overige kosten?

  • Autobanden: € 54,45 p/st
  • Brandblussers: € 54,45 p/st
  • Matrassen€ 54,45 p/st
  • Koelkast, vriezer, airco en andere vloeistof houdende apparaten € 54,45 p/st
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 3 t/m 10 m³): € 105,00 p/rit
  • Loze rit van de vrachtauto (Geldt voor 15 t/m 40 m³): € 150,00 p/rit
  • Gasfles: € 484,00 p/st
  • Huur container (na het verstrijken van de gratis periode van 4 weken) € 2,50 p/werkdag

Bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW.

Geen producten in de winkelwagen.

Container bestellen